Μαγικός ΠΑΣ Γιάννινα, 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Έκανε πλάκα ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο συνέτριψε με 5-1!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ισοπέδωσε τον αντίπαλό της στο κατ' ευφημισμόν ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ 2, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την χαώδη διαφορά ποιότητας που την χωρίζει από όλους τους υπολοίπους της κατηγορίας! Αφεντικό ο "Άγιαξ της Ηπείρου" σκόρπισε ενθουσιασμό με την μαγική του απόδοση, ανεβάζοντας την διαφορά στην βαθμολογία στο +7 από την "Ελαφρά Ταξιαρχία"!
Ο Παντελάκης στο 10' έκανε το 1-0 με κεφαλιά, ενώ ο Σκόνδρας με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0 στο 33'. Ο Παμλίδης έκανε το 3-0 στο 41', δείχνοντας στον Απόλλωνα ότι έρχεται η συντριβή.
Ο Φατιόν με πέναλτι έκανε το 3-1 στο 52', ωστόσο ο ΠΑΣ φανερά ανώτερος, συνέχισε το... βιολί του!
Στο 62' ο Κριζμάν έκανε… βόλτα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ ο Λεό ολοκλήρωσε τον θρίαμβο κάνοντας το τελικό 5-1 με πλασέ στο 81'.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46' Λιάσος), Καρτάλης (75' Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κριζμάν, Λεό (83' Νικολιάς).
Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας (34' Ιωαννίδης), Λαρέα, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Φατιόν, Μπλάζιτς (76' Γκίνο), Κολλ, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (60' Βάρκας).

* Την επόμενη αγωνιστική (24/02, 16:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά.