Εξάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μεγάλη νίκη με 1-6 για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Πόντου το απόγευμα της Κυριακής, για την 16η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα της Ηπείρου, παρότι έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη υποτίμησαν τους Θεσσαλονικείς και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με το τέρμα του Τουρσίδη από το 27ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε σαν... ΠΑΣ Γιάννινα και έφερε την αναμέτρηση στην αναμενόμενη τροχιά, καθώς ισοπέδωσε τον αντίπαλό του! Ο Λεό έκανε το 1-1 στο 53' και το 1-2 στο 54', ο Κριζμάν το 1-3 στο 59' και ο Ελευθεριάδης "έγραψε" το 1-4 στο 65'. Ο Κροάτης έκανε το 1-5 στο 79' και στο 89' πέτυχε το χατ-τρικ κάνοντας το τελικό 1-6.
Ο ΠΑΣ έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση και στο +4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο περιμένει την ερχόμενη αγωνιστική στα Γιάννινα (Κυριακή 16/02, 17:00).

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος (67' Αναστασιάδης), Τουρσίδης (80' Γιαννακόπουλος), Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας (72' Νάστος), Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (46' Ελευθεριάδης), Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (24' λ.τ Παμλίδης), Λεό (72' Νάουμετς), Κριζμάν.