Ούτε η Παναχαϊκή κατάφερε να σταματήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άλλη μία νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στους "Ζωσιμάδες" για την 12η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Σκόρερ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παρέμεινε πρώτος, αήττητος και καλύτερος ήταν ο Λεό με ένα τρομερό γκολ στο 42ο λεπτό.
Μάλιστα ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έσπασε και ένα ρεκόρ που κρατούσε από την μεγάλη ομάδα των Αργεντίνων, καθώς πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη (6 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), ενώ η τότε ομάδα  είχε 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (72' Παμλίδης), Νάουμετς, Κριζμάν (82' Αποστολόπουλος), Λεό, Νικολιάς (56' Καρτάλης).
Παναχαϊκή (Απόστολος Μακρίδης): Καπουτάγλης, Πολίμος (58' Πατάπης), Σταματόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (47' Μυτίδης), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58' Μυστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

* Την επόμενη αγωνιστική (20/01, 16:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 17:15, αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.