Αλέξης Μιχαήλ: "Παίζαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος"

Ο Αλέξης Μιχαήλ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Άρη.
Ο Γιαννιώτης αμυντικός της ΑΕΛ στάθηκε στην φόρμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στο σοβαρό πρόσωπο που έδειξε η δική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Καταρχάς να πω καλή χρονιά, υγεία και τίποτα άλλο. Η ομάδα μας σήμερα είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς έπαιζε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που προερχόταν από την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πήραμε ένα βαθμό, οι συμπαίκτες μου τα έδωσαν όλα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε".

Για το σύστημα με 3 στην άμυνα: "Τα συστήματα είναι στην δεύτερη μοίρα σε αυτά τα παιχνίδια. Κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Άρη, πρέπει να είσαι σοβαρός και συμπαγής για 90 λεπτά. Αξίζαμε όμως κάτι καλύτερο".
 
Για το αν είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία: "Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να παίρνουμε τις νίκες για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά".

Για την εικόνα του Άρη: "Καταφέραμε και κλείσαμε τον Άρη. Δεν είχε κάποια σοβαρή τελική προσπάθεια. Μια ομάδα σαν τον Άρη όταν δεν έχει καλή ευκαιρία, σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλά στην άμυνα".

Για τον Φετφατζίδη: "Ξέρουμε ότι ο Φετφατζίδης είναι παίκτης κλειδί για τον Άρη. Κοιτάξαμε να κλείσουμε τις προσπάθειες του και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Για την εικόνα της ομάδας: "Σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι. Ακόμα και οι παίκτες έχουν να δώσουν παραπάνω. Ήρθε και ο Παπάζογλου και μπορεί να βοηθήσει".

Για τον στόχο της ΑΕΛ: "Είμαστε 2-3 βαθμούς από την 5η θέση. Είναι στο μυαλό μας η έξοδος στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".