Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη υποδέχθηκε το "Τριφύλλι" στο πρώτο ματς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος και επικράτησε με 1-0, έχοντας πλέον το αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 19:30.
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" είχε πολύ καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου και έπαιξε ανοικτά, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβασε στροφές στο δεύτερο.
Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Γιώργος Παμλίδης στο 28ο λεπτό, ενώ έχασε τρομερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν πέρασε και τον Διούδη αλλά "άνοιξε" πολύ την μπάλα. Μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς Κυπέλλου στο οποίο σκοράρει ο Έλληνας επιθετικός, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να δεχθεί γκολ από τις αρχές Νοεμβρίου.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Ξύδας (85' Λιάσος), Καρτάλης (74' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν (68' Λεό).
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης (29' Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μπεκ (46' Περέα), Καμπετσής.