Η Marca έβγαλε στην σέντρα τον Μπέιλ!

Η Ουαλία προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2020 και ο Γκάρεθ Μπέιλ επέλεξε να πανηγυρίσει με πικάρισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Όμως η απάντηση που πήρε από την Marca ήταν σκληρή.
Οι παίκτες του Ράιαν Γκιγκς, με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ να πρωτοστατούν στους πανηγυρισμούς, γιόρτασαν ξέφρενα την επιτυχία τους.
Το άσχημο όμως είναι πως ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίστηκε στα της χώρας του αλλά θέλησε να δείξει τη χαρά του με έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο: να πετάξει καρφί κατά της ομάδας από την οποία πληρώνεται τα τελευταία χρόνια, της Ρεάλ Μαδρίτης.
"Ουαλία. Γκολφ. Μαδρίτη. Με αυτή τη σειρά", ήταν το μήνυμα πάνω στην Ουαλική σημαία που κρατούσε με καμάρι ο Μπέιλ, θέλοντας να δείξει πως η Ρεάλ είναι τελευταία όσον αφορά στις βασικές προτεραιότητές του και στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει.
Η Ρεάλ δεν αντέδρασε, όμως η Marca απάντησε. Στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (21/11), η αθλητική εφημερίδα έχει την επίμαχη photo με τον Μπέιλ να κρατάει την σημαία της Ουαλίας με το επίμαχο μήνυμα, και την ίδια να σχολιάζει με μεγάλα γράμματα: "Ασεβής. Λάθος. Αγνώμονας. Με αυτή τη σειρά".
Πέρα πάντως από αυτό το αιχμηρό πρωτοσέλιδο με το οποίο σφάζει χειρουργική ακρίβεια τον Μπέιλ, η εφημερίδα υπογραμμίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν πρόκειται να απαντήσει αλλά αντίθετα σκοπεύει να του δώσει το χέρι και να τον συγχαρεί για την πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 όταν γυρίσει στην Μαδρίτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρεάλ.