Η 11η αγωνιστική αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων

Η Σούπερ Λιγκ, ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και οι σύλλογοι που μετέχουν στη διοργάνωση, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, παίρνουν πρωτοβουλία και προβάλλουν ενεργά την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, αφιερώνοντας την 11η αγωνιστική (23-24 Νοεμβρίου) στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.
Τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μια διαρκή μάστιγα που πλήττει χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες καλούνται να ζήσουν με την ανείπωτη πίκρα της απώλειας προσφιλών τους προσώπων, με τα θύματα στους δρόμους να ανέρχονται σε εκατοντάδες κάθε χρόνο.
Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Σούπερ Λιγκ, όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές τιμούν τη μνήμη των θυμάτων, αφού και το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει σε πολλές περιπτώσεις θρηνήσει νεκρούς, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, στην άσφαλτο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, που τιμάται κάθε τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ και όλων των ομάδων και σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Π. και τον πανελλαδικό σύλλογο «SOS Τροχαία Εγκλήματα», αναδεικνύεται το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.
Πριν από την έναρξη των αγώνων της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν κρατώντας το μήνυμα «Οδηγώ υπεύθυνα και προσεκτικά», ενώ βίντεο στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες θα προβληθεί στους πίνακες των γηπέδων, στις επίσημες ιστοσελίδες και τα social media των ομάδων.