Η Γουλβς διέσυρε την Σίτι και εκτόξευσε την Λίβερπουλ στο +8!

Καταστροφή στο Μάντσεστερ για την Σίτι. Η Γουλβς έφυγε από το Έτιχαντ με το υπέρ της 0-2 και επέτρεψε στην Λίβερπουλ να ξεφύγει οκτώ βαθμούς από τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του.
Διπλό τίτλου για την Λίβερπουλ έκανε η Γουλβς στην έδρα της Σίτι. Μπορεί να είμαστε στην 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το +8 των "Κόκκινων" από τους Πολίτες είναι ένα σούπερ μαξιλάρι ασφαλείας για τη συνέχεια.
Οι ποδοσφαιριστές του Νούνο Εσπίριτο εκμεταλλευόμενοι την προβληματική άμυνα των γηπεδούχων πέτυχαν τη σπουδαία νίκη. Το πρώτο "δάγκωμα" των Λύκων ήρθε στο 80' και το δεύτερο στις καθυστερήσεις. Ο σκόρερ και τις δύο φορές πλάσαρε ιδανικά τον Έντερσον.
Η Σίτι, βέβαια, εκτός από την αμυντική αστάθεια είχε πολλά θέματα και στη δημιουργία (δεύτερο ματς στα τελευταία 45 εντός στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν σκοράρει). Μπροστά βγήκαν ελάχιστοι αυτοματισμοί, τα πρώτα βιολιά ήταν σε κακή ημέρα και δίκαια η Γουλβς έφυγε νικήτρια από την έδρα της Πρωταθλήτριας Αγγλίας.
Για την Σίτι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ηττήθηκε στο γήπεδό της έπειτα από τις 22/12/2018. Τότε, το κλαμπ του Μάντσεστερ έφυγε από το σπίτι του με σκυμμένο το κεφάλι εξαιτίας της Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει σε εκείνο το ματς με 3-2. Όσον αφορά στην Γουλβς, η τελευταία φορά που νίκησε την Σίτι στο Έτιχαντ ήταν το μακρινό 2010.
ΠΗΓΗ: sport24.gr