Η κλήρωση του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/10) στα γραφεία της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ (Carabao Cup).
Μετά την τεράστια πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ σε ένα επικό ματς, η κληρωτίδα δεν έβγαλε αυτή την φορά κάποιο μεγάλο ντέρμπι.
Όλα τα ματς είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στις 17 Νοεμβρίου στην έδρα της ομάδας που αναγράφεται ως γηπεδούχος. Το ματς της Λίβερπουλ όμως θα διεξαχθεί διαφορετική ημερομηνία, διότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν υποχρεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξουν οι "Ρεντς" στο ματς με την Βίλα στις 8 Ιανουαρίου 2020, τη βραδιά που είναι προγραμματισμένοι οι πρώτοι ημιτελικοί του θεσμού.
Όμως υπάρχει και το σενάριο να παρατάξει ο Γιούργκεν Κλοπ μία ομάδα της Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ και ταυτόχρονα μία άλλη ομάδα των "Κόκκινων" στην Ντόχα!
Μένει να δούμε βέβαια ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στο Λιγκ Καπ, από την στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα πάρει μαζί του στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αρκετούς νεαρούς, που πρωταγωνίστησαν στην πρόκριση της ομάδας κόντρα στην Άρσεναλ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Όξφορντ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κόλτσεστερ
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
Έβερτον-Λέστερ