Εθνική κατάντια βγαλμένη από την... εξυγίανση!

Εθνική κατάντια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο στο ντέρμπι των ουραγών του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από το Λιχτενστάιν!
Το δημιούργημα της ΕΠΟ της... εξυγίανσης, απέδειξε ότι το πρόβλημα  της ομάδας δεν είναι οι προπονητές (οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν σαν υλικό τις... 12 φυλές του Ισραήλ που δεν ξέρουν τι σημαίνει να φοράς το Εθνόσημο), αλλά είναι αυτοί που την έχτισαν, κάνοντας τις επιτυχίες της εποχής Ρεχάγκελ και Σάντος να μοιάζουν με πάρα πολύ μακρινό παρελθόν.
Το βαρέλι δυστυχώς δεν έχει πάτο, μιας και ακόμη είμαστε σε εποχές... Φερόε. Το 1-0 έγινε με κατά λάθος γκολ του Μασούρα στο 33', ενώ για τους φιλοξενούμενους έκανε το 1-1 ο Σαλάνοβιτς στο 85ο λεπτό.
Μια Εθνική παρωχημένη, μια Εθνική λίγη και μικρή, μια Εθνική προβληματική, μια Εθνική που έχει χάσει την αξιοπρέπειά της, μια Εθνική θλιβερή, μια Εθνική αναλογική σε εποχή ψηφιακή. Και φυσικά αυτή την φορά οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, πριν βγουν και ρίξουν τις ευθύνες αλλού, θα πρέπει να καταλάβουν ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος.