Ο Γκόρνταν Πέτριτς νέος τεχνικός της ΑΕΛ

Ο Γκόρνταν Πέτριτς είναι ο αντικαταστάτης του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Θεσσαλική ΠΑΕ.
Ο βετεράνος άσος των Χαρτς, Ρέιντζερς, Κρίσταλ Πάλας, Νταντί, Παρτιζάν και ΑΕΚ θα παρουσιαστεί επίσημα πιθανότατα την Πέμπτη 16/05 όταν θα βρεθεί στη Λάρισα για να επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας 2 ετών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι προπονητής της για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο κ. Gordan Petric. 

Ο Gordan Petric είναι 49 ετών, ως ποδοσφαιριστής έκανε πολύ μεγάλη καριέρα τόσο στη Σερβία με την Παρτίζαν Βελιγραδίου, όσο και στη Μεγάλη Βρετανία με τις Κρύσταλ Πάλλας, Ρέιντζερς, Νταντί Γιουνάιτεντ και Χαρτς. 

Υπήρξε διεθνής με πολλές συμμετοχές στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα κάτω των 19 της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και στη Σερβία είναι κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, πρώτα ως general manager, μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο, των πρωταθλητριών επί της εποχής του Παρτίζαν και Όμπιλιτς και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής γνωστών ομάδων της Σερβίας. 

Ο κ. Petric συναντήθηκε με τον κ. Κούγια και το Σάββατο και σήμερα στην Αθήνα και πριν από λίγη ώρα επήλθε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο 2 ετών. 

Ο κ. Petric είχε ως ποδοσφαιριστές πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της πρώην Γιουγκοσλαβίας τους οποίους η ΑΕΛ είχε και έχει στο ρόστερ της».