Ούμπιδες έως το 2020 στον Ατρόμητο

Το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Χαβιέ Ούμπιδες.
Ο 37χρονος Αργεντίνος χαφ ετοιμάζεται πλέον για την έβδομη σεζόν του με την ομάδα του Περιστερίου με την οποία αγωνίζεται από το 2013. Ο αρχηγός του Ατρομήτου ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009 (Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Ατρόμητος) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ δημιούργησαν και μια συλλεκτική φανέλα στην οποία αναφερόταν: «2013-2020 Atromitos Forever».

Ο Λατινοαμερικάνος άσος μίλησε για το νέο του συμβόλαιο λέγοντας:

"Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και ιδιαίτερη τιμή να συνεχίσω να φοράω το Αστέρι και αυτή τη φανέλα για μια ακόμα χρονιά. Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν τι δύσκολη χρονιά που πέρασα, με πολλές δύσκολες προσωπικές στιγμές και πολλές φορές ένιωσα ότι αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Είχα μια πραγματική μάχη με τον εαυτό μου. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν ο χειρότερος εχθρός μου. Με τη βοήθεια του Θεού μπόρεσα να σηκωθώ και συνέχισα να δίνω ό,τι έχω για την ομάδα μας.

Για όλα τα παραπάνω θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σπανό για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του όπως επίσης και τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν από τους λίγους που ήξερε το πρόβλημά μου, με βοήθησε, με στήριξε και ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε μένα".