Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν κάνει ήδη το πρώτο ραντεβού, θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη τις επόμενες ημέρες και σιγά σιγά αρχίζουν να καταστρώνονται τα πλάνα για τη νέα χρονιά σύμφωνα με τον Σπορ FM 94.6.
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ Μονεμβασιώτη και Γεωργίου είναι γεγονός, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη ραντεβού στα οποία θα γίνει σαφές το πλάνο για την επόμενη χρονιά που θα βρει την ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ.
Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" είναι να βρουν τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και θα την οδηγήσει στην επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ. Και αυτό καθώς αποτελεί κοινό μυστικό στη Ριζούπολη πως ο Λευτέρης Βελέντζας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Απόλλωνα αλλά πιθανότατα από κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί ένας τεχνικός διευθυντής που μαζί με τον προπονητή θα δημιουργήσουν το ρόστερ, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.
Φυσικά, και με την συμβολή του Λευτέρη Βελέντζα αναμένεται να γίνει η αξιολόγηση του φετινού ρόστερ και να παρθούν αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν ή τουλάχιστον με ποιους θα γίνουν συζητήσεις για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Ρώσση, Γκίνο, Αγρόδημος, Βάρκας είναι ορισμένοι παίκτες που πιθανότατα θα γίνει κουβέντα για την παραμονή τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους πιτσιρικάδες Ζερβόπουλο, Οικονομόπουλο και Κοντογιαννόπουλο που θα βρίσκονται σίγουρα στο επόμενο ρόστερ. Ο δανεισμός του Ντούρσο ολοκληρώνεται και μοιάζει απίθανο να παραμείνει, ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι η παραμονή του Μπεντινέλι παρότι έχει δύο χρόνια συμβόλαιο καθώς έχει μαγνητίσει τα βλέματα πολλών ομάδων.
Πρέπει, φυσικά, να ξεκαθαριστούν και άλλα σημαντικά ζητήματα στην ομάδα στα ραντεβού που θα γίνουν. Το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και που θα διεξαχθεί, με το Καρπενήσι να είναι ο πιθανότερος προορισμός είναι ένα από αυτά. Επίσης, στην ομάδα της Ριζούπολης πρέπει να δράσουν γρήγορα και να κλείσουν από νωρίς το γήπεδο που θα διεξάγονται οι προπονήσεις της επόμενης σεζόν και να μην... τρέχει η ομάδα από εδώ και από εκεί.