Λίβερπουλ-Τσέλσι 2-0 με γκολάρες για τους "Ρεντς"!

Με δύο πολύ ωραία τέρματα από τον Σαντιό Μανέ (51') και τον Μο Σαλάχ (53'), η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι με 2-0 στο Άνφιλντ για την 34η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερσιπ.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την τραγωδία του Χίλσμπορο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι φίλαθλοι στις κερκίδες σχημάτισαν ένα εντυπωσιακό κορεό.
Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Η αρχή έγινε στο 51', με τον Χέντερσον να βγάζει σέντρα-λουκούμι από τα δεξιά και τον Μανέ να πετάγεται αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής για να νικήσει με κεφαλιά τον Κέπα (1-0), φτάνοντας έτσι τα 21 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ απογείωσε το "Άνφιλντ", με τον Αιγύπτιο διεθνή φορ να εξαπολύει ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και να "καρφώνει" την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Τσέλσι (2-0), πετυχαίνοντας έτσι ένα ακόμα κρίσιμο γκολ για την ομάδα του μετά από εκείνο της περασμένης αγωνιστικής με την Σαουθάμπτον.