Ισοπαλία στους "Ζωσιμάδες", οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για Παπαδόπουλο και ΟΦΗ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας "απέδρασε" ο Αστέρας Τρίπολης από τους "Ζωσιμάδες" το βράδυ της Κυριακής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η εγκληματική διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου και του βοηθού του Πέτρου Πάτρα, οι οποίοι ακύρωσαν κανονικό γκολ του Κριζμάν στο 47ο λεπτό, υποδεικνύοντάς τον λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ! Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, ο Κροάτης καλυπτόταν εμφανώς και ο βοηθός διαιτητή βρισκόταν στην ίδια ευθεία και λίγα μέτρα από την φάση, επιβεβαιώνοντας έτσι όσους μιλούν για (τουλάχιστον) ανεπάρκεια και ανικανότητα των Ελλήνων διαιτητών.
Η καταδικαστική διαιτησία, σε συνδυασμό με την νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε για την τιμή του, για την φανέλα του και για την Ιστορία του, φέρνει πλέον τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78' Λεό), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61' Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74' Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.
Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (68' Τασουλής), Μανιάς (30' Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88' Βλάχος).

* Την επόμενη αγωνιστική (21/04, 19:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και στο Ολυμπιακό Στάδιο, είχαν σαν αποτέλεσμα την οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στα σημερινά αποτελέσματα.

Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας φάνηκε πια οτι έρχεται ξεκάθαρα!

Πόσο πιο αυτονόητο να γίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν παίζεται τελικά στο γήπεδο…. μόνο!

Αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι πράγματι το πρωτάθλημα που θέλουν και επιδιώκουν οι ιθύνοντες  της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου γενικά και της πολιτείας?!

Αν ναι, τότε λυπούμαστε!

Και μετά τα σημερινά, φυσικά από αύριο μπορεί να βγει πια και η πολυαναμενόμενη απόφαση για την τιμωρία ή …. μη του ΟΦΗ!!

Καληνύχτα σε όλους!!"