Κλάμα ο Ρονάλντο, σφαλιάρα η Γιουβέντους και έμειναν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους από τον Άγιαξ! Οι Ολλανδοί έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, άλωσε το Τορίνο και πέταξε έξω και την ομάδα του Τορίνο νικώντας την με 1-2!
Ο Ανιέλι κλαίει τα λεφτά που πέταξε το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Ρονάλντο, το δημιούργημα του μάρκετινγκ, τον μοναδικό άνθρωπο στην Ιστορία της ανθρωπότητας που έφτιαξε μουσείο για τον εαυτό του, βλέποντας πλέον την ομάδα του να αποκλείεται από την φάση των "8".
Ο λαμπρός Άγιαξ που έπαιζε το ποδόσφαιρο που επιβάλει η Ιστορία του, ύψωσε το δάχτυλο στη Γιουβέντους που έκανε σέντρες πιο συχνά από ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Η Γιουβέντους έκανε το 1-0 στο 28' με τον Ρονάλντο μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Άγιαξ έφτασε στην ισοφάριση στο 36' όταν ο Φαν Ντε Μπέεκ με πλασέ νίκησε στον Στσέσνι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι ουσιαστικά υπήρχε μόνο ο Άγιαξ ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ αρκετές φορές. Όμως στο 67' όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Ντε Λιχτ πήρε την κεφαλιά νικώντας δυο παίκτες της Γιουβέντους στον αέρα και έκανε το 2-1 που έδωσε και την πρόκριση στους Ολλανδούς.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 70' όταν ο Σένε εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Στσέσνι. Ενώ στο 74' ο Νέρες που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς από ωραία μπαλιά βρέθηκε τετ α τετ με τον Στσέσνι αλλά το πλασέ του έφυγε έξω.
Στο 80' ο Άγιαξ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ζιγιές το οποίο όμως ακυρώθηκε.