«Εξάρα» ο Ολυμπιακός Βόλου με «μαέστρο» τον Λώττα (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καταιγιστικός στο παιχνίδι με τον Φωκικό και με «μαέστρο» τον Άρη Λώττα κέρδισε τους φιλοξενούμενους με 6-1!
Οι «Ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν διπλάσιο αριθμό ευκαιριών, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στο πολυπληθές κοινό τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αναγκάζοντας τον Φωκικό να αναγνωρίσει την ανωτερότητά του.
Πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός Βόλου και στα δύο ημίχρονα, δημιουργώντας διπλάσιο αριθμό ευκαιριών, οι οποίες προήλθαν τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα.

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο μέρος
Μόλις στο 4' ο Λώττας επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, το κοντινό πλασέ του Μάντζιου, έπειτα  από κάθετη μπαλιά του Λώττα, αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο σε κόρνερ. Στο 14' ο Μπουτζίκος σούταρε από κοντά, αλλά ο Παπαδόπουλος  απόκρουσε, ενώ στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυνόμενοι του Φωκικού.
Μετά από ένα λεπτό, ο Σερτζίνιο επιχείρησε το σουτ από κοντά, έπειτα από πάσα του Ζγκούρι, με τον Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί νέα απόκρουση. Στο 16' το κοντινό πλασέ του Μάντζιου, μετά από την εκτέλεση φάουλ του Λώττα από την αριστερή πλευρά, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία, ο Παπαδόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα, η κοντινή κεφαλιά του Ναζίμ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα από τη δεξιά πλευρά, έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 19' το σουτ του Οικονομόπουλου από κοντά κατέληξε άουτ. Έπειτα από έξι λεπτά, το σουτ του Οικονομόπουλου μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 31' ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε με κοντινό πλασέ, γράφοντας το 1-0. Το μοναδικό σουτ του Τσιούτσια από πλάγια θέση στο 33', κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζγκούρι σούταρε από κοντά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 40' το σουτ του Σερτζίνιο από κοντά, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, το κοντινό σουτ του Ναζίμ, δεν βρήκε στόχο, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 44' το κοντινό σουτ του Μπουτζίκου, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Μάντζιου από παράλληλη μπαλιά του Ναζίμ, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 45'+1', ο Μπουτζίκος έβγαλε ωραία μπαλιά από την αριστερή πλευρά, ο Μάντζιος σκόραρε με κοντινό πλασέ, σημειώνοντας το 2-0.

«Μονόλογος» του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μέρος
Δύο λεπτά από την έναρξη του β' ημιχρόνου, το μακρινό σουτ του Ριζογιάννη, κατέληξε άουτ. Στο 51' το κοντινό σουτ του Σερτζίνιο, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Οικονομόπουλος με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα από την αριστερή πλευρά, έγραψε το 3-0. Στο 57' το σουτ του Ζγκούρι από κοντά, δεν κατέληξε στα δίχτυα, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Σερτζίνιο με κοντινό πλασέ, έπειτα από «μαγική» μπαλιά του Λώττα, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 69' ο Φλίγκος με σέντρα-σουτ από τη δεξιά πλευρά, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωκικού. Στο 80' ο Καμπλιώνης με μακρινό σουτ σημείωσε το 5-0, στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυθεί στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσιούτσιας μείωσε σε 5-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 86' ο Πατσής με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 91' ο Καμπλιώνης σε κενή εστία έγραψε το 6-1. goalpost.gr

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη Τύπου: