Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία που
στο ματς με τον ΠΑΣ οι Γιαννιώτες έπαιζαν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και μάλιστα λόγω... διαμαρτυρίας!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία απέναντι στον ΠΑΣ, τη στιγμή που ο Γιώργος Χριστοβασίλης επισκέφθηκε φέτος 3(!) φορές τον πρόεδρο της ΚΕΔ για να του εκφράσει τα τεράστια παράπονά του για την αντιμετώπιση της ομάδας της Ηπείρου!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν έχει αλλάξει ο νόμος για να μην υποβιβαστεί και πλήρωσε ο Ηρακλής το "μάρμαρο"!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν στην πιάτσα χαριτολογώντας λένε πως "ο Κομπότης την μοναδική φορά που έπεσε ήταν με το... ποδήλατο!"

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν ο ιδιοκτήτης του ήταν στο σκάνδαλο Koriopolis!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία, η ομάδα για την οποία έχει βγει το... ρητό "Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες τελικά δε θα υποβιβαστείς!"

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία, όταν για τον οποίο ο Σόλιντ είχε δηλώσει κάποτε μετά από ματς μαζί του: "Το Σάββατο έγινα 47 ετών και κάθε μέρα γίνομαι σοφός. Σήμερα έγινα σοφότερος. Δεν θέλω να σχολιάσω τον αγώνα. Είδα αυτό που είδα και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο".

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πρωταθλήματος έχει φέρει τα αποτελέσματα: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-0, Αστέρας-Λεβαδειακός 1-2 και Λεβαδειακός-Βέροια 5-3.

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν... προβιβάστηκε στα χαρτιά ως ομάδα Α και μάλιστα στις 22 Οκτωβρίου του 2011!

Ε όχι και να μιλάει ο Λεβαδειακός για διαιτησία όταν σε πρωτάθλημα είχε 22 βαθμούς σε 25 ματς και συγκέντρωσε 21 βαθμούς στα τελευταία 9!!