Με 18 τελικές ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0

Τι κι αν ήταν καλύτερος από την αντίπαλό του, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΛ στους "Ζωσιμάδες" για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα των επίσημων στατιστικών που ακολουθεί, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υπερείχε σε όλες τις κατηγορίες, με σημαντικότερο το 18-2 στις τελικές. Όμως τόσο το τελείωμα των φάσεων όσο και το άγχος που την έχει κυριεύσει, δεν τις έδωσαν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.
Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το δοκάρι του Πάντελιτς στην αρχή σχεδόν του ματς, ενώ χάθηκαν καλές ευκαιρίες στην συνέχεια με τους Α. Μιχαήλ, Νικολιά και Αθανασιάδη.
Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που κυριαρχεί, επομένως στις 5 αγωνιστικές που απομένουν θα δούμε εάν ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφύγει τα μπαράζ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Κάστρο (81' Γιάκος), Λεό (62' Μάνος), Πάντελιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σκόνδρας (77' Παμλίδης).
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς (89' Γκόλιας), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (80' Ζίζιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Λεοζίνιο (46' Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς.

* Την επόμενη αγωνιστική (30/03, 17:15) μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.