Σφαλιάρα της Μπαρσελόνα στην Ρεάλ, έκανε πλάκα μέσα στο Μπερναμπέου!

Τι είχες Ρεάλ Μαδρίτης, τι είχα πάντα...
Σφαλιάρες από την Μπαρσελόνα, 5άρες, 6άρες, διασυρμούς και αποκλεισμούς.
Αυτό έγινε και το βράδυ της Τετάρτης, όπου μέσα στο Μπερναμπέου, η Μπάρτσα έκανε... γιό-γιό την Ρεάλ, την φόρτωσε με μια 3άρα (0-3) και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Όπως κάνει συνήθως δηλαδή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την συμπλήρωση 100 ματς στον πάγκο των Καταλανών.
Ξανά σε παθητικό ρόλο οι γηπεδούχοι, ξανά σε ρόλο κομπάρσου, βλέποντας τους αντιπάλους τους να τους αποκλείουν και να παίρνουν αυτό που θέλουν.
Στο 50' ο Σουάρες άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη εκτέλεση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 69' ο Βαράν με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα (73'), ο Ουρουγουανός στράικερ των Καταλανών ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του με αριστουργηματική εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα. Να σημειωθεί ότι ο Σουάρες έγινε ο τρίτος παίκτης της Μπαρσελόνα που φτάνει σε διψήφιο αριθμό γκολ σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Περισσότερα έχουν μόνο ο Θέσαρ Ροντρίγκες (14) και φυσικά ο Λιονέλ Μέσι (26).
Ο τελικός του Κόπα Ντελ Ρέι είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαΐου στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", έδρα της Ρεάλ Μπέτις.