ΠΑΕ Πανιώνιος: «Ντροπή τέτοια πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, ντροπή και ο Λουτσέσκου»

«Σκληρή» ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος για όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, και τον τρόπο που πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για εκβιασμό και εξαναγκασμό σε αποκλεισμό, αλλά και διαιτητικά εγκλήματα που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «Κυανέρυθρων»:

«Για μια ακόμα φορά οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, μπροστά στα διαιτητικά εγκλήματα που έκριναν την έκβαση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Στην Τούμπα ο κ. Σκουλάς και οι συνεργάτες του Κουρομπύλια, Ευθυμιάδης, Σέζος, καθόρισαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα και έδωσαν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση. 

Προφανώς και αιφνιδιάστηκαν και οι ίδιοι και δεν περίμεναν ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα κατάφερνε να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει το δικαίωμα στο όνειρο. Μόλις το αντιλήφθηκε ο κ. Σκουλάς, ξεκίνησε να δείχνει κίτρινες κάρτες προκειμένου να μην μπορούν να μαρκάρουν οι παίκτες μας όπως έπρεπε. Οι δε βοηθοί του χωρίς καμία αναστολή, μετέτρεπαν τα άουτ σε κόρνερ, αλλά και δήθεν δεν αντιλαμβάνονταν ότι η μπάλα έχει περάσει εκτός γραμμής, όπως έγινε και στη φάση του 2-1. Δεν έβλεπαν όμως ούτε τα επιθετικά φάουλ στον τερματοφύλακά μας, όπως αυτό στο 3-2. Και φυσικά, όταν όλα έδειξαν να χάνονται, ήρθε η εφεύρεση του πέναλτι στο 118’, με τον κ. Σκουλά να δείχνει την πλήρη σύγχυση του, αφήνοντας αρχικά τη φάση, αλλά δευτερόλεπτα μετά και προφανώς αφού είχε την υπόδειξη της κ. Κουρομπύλια, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Προς ικανοποίηση της ίδιας της βοηθού διαιτητή, που όπως φάνηκε άλλωστε, χάρηκε με την ψυχή της το γκολ του Βιεϊρίνια. 

Αδιάψευστος μάρτυρας άλλωστε για όλα αυτά, τόσο ο τηλεοπτικός όσο και ο φωτογραφικός φακός. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι ντροπή να επιστρατεύονται τέτοιοι άνθρωποι για να του δώσουν την πρόκριση. Αυτονόητο είναι δε, ότι από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα πρέπει να αφαιρεθεί η σφυρίχτρα.

Όλοι τους βέβαια είναι ανεπιθύμητοι στα παιχνίδια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κάτι που θα επισημάνουμε και με επιστολή μας στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. 

Πιστέψαμε ότι είχαμε δικαίωμα στο όνειρο και την πρόκριση. Τελικά το μόνο που βιώσαμε ήταν ο εκβιασμός και ο εξαναγκασμός σε αποκλεισμό. Άλλωστε είναι πετυχημένοι στο έργο τους, καθώς η ιστορία, που είναι και αυτό που μένει τελικά, μετά από χρόνια θα αναφέρει μόνο την πρόκριση του ΠΑΟΚ και όχι την σφαγή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. 

Υ.Γ. Τον κ. Λουτσέσκου δεν τον μάθαμε τώρα. Από την Ξάνθη είχε δώσει δείγματα του χαρακτήρα του και της απαράδεκτης συμπεριφοράς του, προς τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες. Ντροπή και μόνο ντροπή, γιατί εκπροσωπεί πλέον έναν μεγάλο σύλλογο. 

Υ.Γ. 2 Για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου πρέπει να θεσπιστεί από του χρόνου το VAR. Αν υπήρχε στο χθεσινό παιχνίδι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα είχε πάρει την πρόκριση. Για παράδειγμα στην φάση του Σταυρόπουλου με τον Κρέσπο, στο πρώτο ημίχρονο, η φάση θα ήταν ως μη γενόμενη γιατί θα είχε καταλογιστεί χέρι στο ξεκίνημα της».