Όρθιος ο Άρης στην Τούμπα

O Άρης υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια (1-1), με ένα γκολ του Βέλεθ στο 85ο λεπτό, που ισοφάρισε το τέρμα του Βιεϊρίνια στο 39'. Κέρδισε τις εντυπώσεις η ομάδα του Σάββα Παντελίδη.
Σε ένα παιχνίδι που το πάθος ξεχείλισε, οι μονομαχίες έδωσαν και πήραν, ο καλά διαβασμένος Άρης, που κατάφερε να βάλει φρένο στην παραγωγική γραμμή του ΠΑΟΚ, με μόλις ένα σουτ στον στόχο (το γκολ του Βιεϊρίνια στο 39'), απέσπασε ισοπαλία 1-1, όπως ακριβώς είχε πράξει και στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Άρης είχε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ, με φοβερό κέντρο και τους Ματίγια και Σιώπη να κάνουν καταπληκτική δουλειά. Όμως ο Βιεϊρίνια στο 39' έκανε το 1-1.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να χτίσει στην επανάληψη για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη νίκη, το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα χειρότερο ρυθμό από το πρώτο και ο Άρης περίμενε τη στιγμή του μέχρι το 85' όταν ο Βέλεθ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια έγραψε το 1-1, στην 15η ισοπαλία των δύο αντιπάλων στα μεταξύ τους ματς στην Τούμπα.
ΠΗΓΗ: Σπορ FM 94.6