Η Μάντσεστερ Σίτι το Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε για 2η συνεχόμενη φορά το Λιγκ Καπ Αγγλίας, νικώντας στον τελικό του Γουέμπλεϊ την Τσέλσι στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3.
Τόσο η κανονική διάρκεια, όσο και η παράταση έληξαν 0-0, με το σημερινό να είναι το 6ο Λιγκ Καπ στην Ιστορία των «Σίτιζενς».
Το λεγόμενο «Sarri-ball» πήγε... περίπατο και έτσι το πρώτο ημίχρονο θα περάσει στην ιστορία με κάποιες στιγμές που απλά θα υπάρχουν στη στατιστική κατηγορία, όπως οι τελικές προσπάθειες του Αγκουέρο στο 22' και το 28' και του Γουόκερ στο 43'.
Στο 66' ήταν η σειρά της Τσέλσι να απειλήσει, με τον Αζάρ να «τρέχει» μόνος του την αντίπαλη άμυνα στρώνοντας την μπάλα στον Καντέ, αλλά το σουτ του Γάλλου αμυντικού χαφ πέρασε άουτ, ενώ στο 71' ο Μπάρκλεϊ έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ. Η τελευταία στιγμή του αγώνα ανήκε στην Τσέλσι, με τον Έντερσον να εξουδετερώνει με υπερένταση το φάουλ το Γουίλιαν.
Στην παράταση δεν συνέβη τίποτα το πραγματικό σπουδαίο, παρά μόνο στο 110', με τους Καντέ και Αθπιλικουέτα να σώζουν την εστία της ομάδας τους από την παραβίαση.
Ο τίτλος κρίθηκε τελικά στην παράταση, με τον Ζορζίνιο να νικιέται από τον Έντερσον και τον Νταβίντ Λουίς να σημαδεύει το δοκάρι, στέλνοντας το τρόπαιο στο Μάντσεστερ για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Τσέλσι είναι ότι ο Κέπα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή αντί του Καμπαγέρο και ο έξαλλος Μαουρίτσιο Σάρι έφυγε από τον πάγκο για τα αποδυτήρια και ξαναγύρισε!