Παλικάρι ο ΠΑΣ στην Τούμπα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Φωτιάδη

Με την ψυχή στο στόμα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα που πάλεψε σαν παλικάρι και να τον νικήσει με 2-1 στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης.
Στην αναμέτρηση που έγινε για την αναβληθείσα 15η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, στους γηπεδούχους παραχωρήθηκαν 2 "εξυγιαντικά" πέναλτι από τον διαιτητή (της εξυγίανσης) Φωτιάδη του συνδέσμου Καστοριάς, αλλά κατάφεραν μόνο το πρώτο να μετατρέψουν σε γκολ με τον Πέλκα στο 38'. Στο δεύτερο, ο Ακπόμ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη στο 76'.
Για την ιστορία, ο Μάνος έκανε το 1-1 στο 52' και ο Σφιντέρσκι το τελικό 2-1 στο 87' λυτρώνοντας άπαντες από τα χτυποκάρδια.
Στην συνέντευξη Τύπου επιχειρήθηκε να γίνει στον Γιάννη Πετράκη, μια ιδιότυπη ανάκριση από τους... δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι υποθέτουμε ότι θα περίμεναν από τον ΠΑΣ να πέσει αμαχητί.
Ντροπιαστική επίσης για άλλη μια φορά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η συμπεριφορά του Λουτσέσκου, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του ματς.
Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ πήγε στην Τούμπα με πολλές απουσίες (Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αθανασιάδης, Ξύδας, Λεό, Αποστολόπουλος, Νικολιάς), αλλά η μαχητικότητα των υπολοίπων δεν επέτρεψε να φανούν.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74' Ελ Καντουρί), Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (59' Ζαμπά), Λημνιός (68' Σφιντέρσκι), Ακπόμ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74' Πάντελιτς), Γιάκος, Κριζμάν (85' Παμλίδης), Μάνος.

* Την επόμενη αγωνιστική (03/02, 19:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη.