Ο Γιάκος "πάτησε" τον Πανιώνιο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευριπίδη Γιάκο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου στους "Ζωσιμάδες" για την 14η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ!
Ο υψηλόσωμος άσος με δύο δικά του γκολ (το πρώτο ΓΚΟΛΑΡΑ), έδωσε την νίκη στην ομάδα του και μια βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το Σάββατο την αναμέτρηση, είδαν ένα πολύ ωραίο ματς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούσε στο πρώτο 45λεπτο), πήρε "κεφάλι" στο σκορ με τον Νικολιά στο 51ο λεπτό. Οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν με τον Ντουρμισάι στο 82', ενώ στο επόμενο λεπτό ένα "παιδί" του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το ματς στις πλάτες του. Ο Ευριπίδης Γιάκος με ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γκολ στο 83' έκανε το 2-1 βάζοντας "φωτιά" στο γήπεδο, ενώ στο 89' με πέναλτι, έκανε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Λίλα (67' Σιόντης), Νικολιάς, Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (89' Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Παμλίδης (90+2' Βιδάλ), Αθανασιάδης.
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Τσιλούλης, Μασούρας, Παπαγεωργίου (80' Άλμπεγκ), Κούρντι, Ντομίγκες, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Σπιριντόνοβιτς (76' Σιντί Αλί), Ντουρμισάι.

* Την επόμενη αγωνιστική (23/12, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.