Νέβιλ: «Αφελής η διοίκηση που ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουρίνιο» - Οργή και από Ρόι Κιν

Εξοργισμένοι με την κατάσταση της ομάδας, είναι οι θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην Ιστορία της. Έτσι μετά τον Μπόμπι Τσάρλτον, σειρά έχουν πάρει οι Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν οι οποίοι «άστραψαν και βρόντηξαν» μετά την εμφάνιση και την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».
Με δηλώσεις του σε εκπομπή του «Sky Sports», ο Νέβιλ κατηγόρησε τη διοίκηση της ομάδας για αφέλεια στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μουρίνιο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας με την οποία αναδείχθηκε δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης.

«Η διοίκηση έδειξε αφέλεια όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Δεν είναι μόνο ο προπονητής, το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ. Ο έλεγχος του συλλόγου χάθηκε όταν προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο στον Μουρίνιο, ενώ έμεναν ακόμα 18 μήνες για να λήξει η συνεργασία τους.
Η Λίβερπουλ είναι πολλά μίλια μπροστά. Πάρα πολλά. Κανένας από τους μέσους της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πασάρει σωστά. Κανείς τους. Αυτό είναι πολύ άσχημο. Η Γιουνάιτεντ ήταν απαίσια σήμερα. Κρατήθηκαν για λίγο στο παιχνίδι, αλλά η μόνη ομάδα που μπορούσε να πάρει τη νίκη σήμερα ήταν η Λίβερπουλ. Αυτό δεν είναι αρκετά καλό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρόι Κιν, επίσης στο «Sky Sports», δήλωσε: «Εάν κατέβαινες σήμερα από το φεγγάρι και δεν γνώριζες τίποτα από ποδόσφαιρο, θα έλεγες ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μέτρια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τίποτα περισσότερο».