Οργή στην Παναχαϊκή για ΕΠΟ

Οργή επικρατεί στην Παναχαϊκή για την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ως έδρα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αντί της Αγυιάς που είναι η φυσική έδρα της ομάδας. Μάλιστα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Αχαϊκή ομάδα να εκδώσει μια άκρως καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με τον πιο επίσημο τρόπο, δια του προέδρου της κ. Κώστα Μπακαλάρου, έχει εκφράσει την θέληση της για την έδρα του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η Παναχαϊκή έχει έδρα και αυτή είναι το γήπεδο της στην Αγυιά. Εκεί θέλουμε να γίνει το παιχνίδι.  
Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ που όρισε την διεξαγωγή του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι εξοργιστική και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Παραβιάζει τον ΚΑΠ και την προκήρυξη του Κυπέλλου, διότι η έδρα μας (Γήπεδο ΠΓΕ στην Αγυιά), έχει άδεια ως ορίζουν οι κανονισμοί. Αν ένα έγγραφο της Αστυνομίας , αποτελεί κριτήριο στην ΕΠΟ για τον ορισμό έδρας σ’ έναν τόσο σημαντικό αγώνα, και καμία απολύτως συνεννόηση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τότε καταργείται στην πράξη αυτή καθεαυτή η έννοια της γηπεδούχου ομάδας και σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο τρόπο, ώστε αυτή η τραγική απόφαση να αλλάξει.  
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει διοργανώσει την περσινή περίοδο, στο γήπεδο της στην Αγυιά, αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και αγώνες ντέρμπυ για την Football League με ΑΡΗ και ΟΦΗ, με γεμάτο γήπεδο και οπαδούς ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, δίχως να συμβεί το παραμικρό και με άκρως κολακευτικά σχόλια απ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.  
Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο προσεχής αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και όχι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα και απαιτούμε σεβασμό και τήρηση των κανονισμών προς πάσα κατεύθυνση».

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, ο Κώστας Κατσουράνης με ανάρτησή του στα social media, πήρε θέση εκφράζοντας την αντίθεσή του.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των Πατρινών ανήρτησε φωτογραφία από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της Πατρινής ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη και έγραψε: «Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!!». Δείτε την εικόνα: