Συγκλονιστικός Κανιθάρες: "Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί θα βρω τον γιό μου"

Συγκλονίζει σε συνέντευξή του ο Σαντιάγκο Κανιθάρες. Ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας έχασε τον περασμένο Μάρτιο τον γιό του από καρκίνο σε ηλικία μόλις 5 ετών.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Super Deportivo του Radio Villa Trinidad στην Αργεντινή, δήλωσε ότι δεν φοβάται τον θάνατο, γιατί θα είναι εκείνη η ημέρα που θα συναντήσει ξανά τον γιό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Καθένας σκέφτεται ότι ποτέ δεν θα περάσει από αυτό το στάδιο. Ο Σάντι γεννήθηκε καλά, αλλά όταν ήταν 3,5 χρόνων αρρώστησε ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά, όσο από ένα βράδυ μέχρι το άλλο πρωί. Για δεκαπέντε μήνες πάλευε.
Δυστυχώς, είναι ένας τύπος ασθένειας που συνήθως σε νικά. Η μεγαλύτερη στήριξη που είχα ήταν η πίστη μου, είμαι καθολικός. Πιστεύω στο Θεό και δεν πιστεύω ότι είναι τιμωρία. Υπάρχουν άνθρωποι που για διάφορους λόγους ο Θεός τους θέλει κοντά του γρήγορα, ή που τους έστειλε για να μας δώσει ένα μάθημα. Ως πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, ίσως να χρειαζόμουν ένα μάθημα ωριμότητας και μου το έδωσε ο γιός μου.
Το βίωσα με μεγάλη λύπη, δεν μπορώ να το αρνηθώ, μου λείπει πολύ. Έχουν περάσει μερικοί μήνες και φαίνεται σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Πάντα έλεγα ότι δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί θα είναι εκείνη η ημέρα που θα συναντήσω ξανά τον γιό μου".