Ανανέωσε με Σαπάνη ο Εδεσσαϊκός

Την συνεργασία του με τον Ηλία Σαπάνη ανανέωσε ο Εδεσσαϊκός. Τόσο ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, όσο και η ομάδα της Πέλλας έμειναν ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα συνεργασία τους και την ανανέωσαν και για την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των "Τριαινοφόρων":

"Έχοντας ήδη βάλει τις βάσεις του θεμέλιου λίθου από την περσινή χρονιά, ήρθε η ώρα να κλείσει και το τυπικό ζήτημα της ανανέωσης του τεχνικού των Πρασίνων. Ο Ηλίας Σαπάνης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να προπονεί την ομάδα του Εδεσσαϊκού και την επόμενη χρονιά".
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις που έκανες στο edessaikos.gr δήλωσε: "Μετά από συζήτηση που είχα χθες με τους ανθρώπους της ομάδας και τον πρόεδρο συζητήσαμε για τον Εδεσσαϊκό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και γενικότερα τους στόχους της ομάδας. Από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων εκεί το οικονομικό κομμάτι ήταν μια υπόθεση λίγων λεπτών. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στο τιμόνι της ομάδας και  θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για  την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου".

Δείτε ξανά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν ο Πέτρος Πασσαλής και ο Ηλίας Σαπάνης στο Campion.gr, κάνοντας κλικ εδώ.