Παμλίδης η 2η μεταγραφή του ΠΑΣ, θα φοράει το "14" του Χέλκβιστ

Μετά τον Στέφανο Σιόντη, ο Γιώργος Παμλίδης αποτελεί την 2η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα για την φετινή μεταγραφική περίοδο. Αμφότεροι μέχρι πρότινος φορούσαν την φανέλα της Κασσιόπης που υποβιβάστηκε στην Φούτμπολ Λιγκ. Θα φοράει την φανέλα με τον αριθμό "14" που φορούσε ο Φίλιπ Χέλκβιστ που αποχώρησε.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ομάδας και της ενίσχυσης του δυναμικού της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΛΙΔΗ. Ο Γιώργος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, του Εργοτέλη, της Α.Ε.Λ. όπου ήταν δανεικός και της Κέρκυρας. Στην ομάδα του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 έτη και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14".

Στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr ανέφερε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας".