Οι φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια για τον φετινό Άρη

Το gazzetta.gr αποτυπώνει την επιστροφή του Άρη στη Superleague μέσα από… 9+1 φωτογραφίες που δείχνουν γιατί οι «Κίτρινοι» πέτυχαν στον στόχο τους και φυσικά την τεράστια συμβολή του κόσμου.
Είναι απροσδιόριστη η δύναμη μιας φωτογραφίας γιατί δείχνει πράγματα τα οποία είναι αδύνατο να περιγραφούν. Φανερώνει συναισθήματα που νιώθει μόνο αυτός που διακρίνεται. Στην περίπτωση του Άρη, ξεχωρίσαμε 9+1 συγκεκριμένα «πλάνα».

Η δικαίωση

Μη φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη εικόνα «τραβήχτηκε» στα… τελειώματα της σεζόν. Είναι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη. Πριν καλά-καλά μπει το… πετρέλαιο στους λέβητες. Εκεί έγινε η πρώτη ανατροπή του Άρη και η αντίδραση του Βαγγέλη Πλατέλλα μάλλον είναι ενδεικτική των συναισθημάτων του.


Το πέταλο στη Δράμα

Αν το «διπλό» στα Τρίκαλα έδειξε τον δρόμο, αυτό στη Δράμα (επίσης) με ανατροπή επιβεβαίωσε ότι φέτος ο Άρης είχε όλα τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχει τον στόχο του. Η αντίδραση του Γιώργου Δεληζήση στο γεμάτο πέταλο (από φίλους του Άρη) στη Δράμα είναι… όλα τα λεφτά.


Ο σεβασμός

Στην πορεία του χρόνου, υπήρξαν διαστήματα έντονης διαφωνίας μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη. Πεισματάρηδες και οι δύο, προέταξαν το κοινό συμφέρον. Το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά φέτος ο ένας σεβάστηκε τον ρόλο του άλλου.


«Ερχόμαστε»

Είναι το πιο ηχηρό μήνυμα της χρονιάς. Ο φιλικός αγώνας με την Μπόκα Τζούνιορς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η παρουσία τουλάχιστον 20.000 φίλων της ομάδας στις κερκίδες. Προσέξτε: Για μια ομάδα η οποία υποχρεώθηκε σε εξορία τεσσάρων χρόνων, με φιλάθλους οι οποίοι σφυρηλατήθηκαν στα… ξερά της επαρχίας.


Η πίστη

Παραμένουμε στα του κόσμου. Έχει σημασία και μεγάλη αξία. Όπως ο κύριος στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Η έκφρασή του δεν βγάζει απλά την τρέλα της στιγμής αλλά κάτι παραπάνω. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral στα social media.


Ο ταπεινός

Ο Δημήτρης Σπανός δέχθηκε πιο έντονη κριτική από κάθε άλλον. Το είπε ξεκάθαρα μετά τη νίκη επί του Καραϊσκάκη. «Δεν παρέκκλινα του πλάνου μου». Ταπεινός ήρθε και (κατά τα φαινόμενα) ταπεινός θα φύγει έχοντας ανταποκριθεί στην αποστολή του.


Η τρέλα

Το βλέμμα του Παύλου Μυροφορίδη μάλλον υπερέχει κάθε σχολίου. Όπως και το αντίστοιχο του Ούγκο Σόουζα.


Η στεναχώρια

Ο Άρης δεν είχε πολλές στιγμές στεναχώριας. Στην Κρήτη, στην ήττα από τον ΟΦΗ, πόνεσε η ψυχή όλων. Η έκφραση του προσώπου του Βαγγέλη Πλατέλλα δείχνει ότι κανείς δεν στεναχωρήθηκε περισσότερο από αυτόν.


«Αυτοί είμαστε»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος φλερτάρει με νέο ατομικό ρεκόρ στην καριέρα του στη Football League. Χρειάζεται ακόμη τρία γκολ για να φτάσει τα 17. Υπήρξαν στιγμές όπου έχασε τα… άχαστα, αλλά ουδέποτε την εμπιστοσύνη του.


Η παρέα

Θα μπορούσε να είναι και αναμνηστική φωτογραφία. Είναι η φετινή παρέα η οποία έκανε πολλά περισσότερα απ’ αυτά που φαίνονται στο γήπεδο. Με κύριο χαρακτηρισμό τον σεβασμό του ενός για τον άλλον.