Ποιά εταιρεία δίνει «χρυσάφι» για να «ντύσει» την ΑΕΚ!

Μετά το «χρυσό» deal που έκανε η ΑΕΚ με τη Nova, το οποίο διπλασίασε τα έσοδά τους από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ο "Δικέφαλος" είναι έτοιμος να κάνει άλλη μία απίστευτη οικονομική συμφωνία.
Και αυτή είναι με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού. Η Nike, που «ντύνει» τώρα την ΑΕΚ, θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί της και του χρόνου. Όπως και η Macron η οποία όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πλησιάσει, έστω, την πρόταση που έχει η ΑΕΚ από την Αμερικανική εταιρεία Capelli Sport, που τα τελευταία χρόνια κάνει αργά και σταθερά βήματα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Στη χώρα μας, «ντύνει» την Παναχαϊκή και χορηγεί την μπάλα στην Football League.
Μάλιστα μετά την εντυπωσιακή πρόταση που έκανε στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε προσωπικά με τον Λιβανέζο ιδιοκτήτη της!
Βέβαια, ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά η εν λόγω εταιρεία φαίνεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το Νο1 φαβορί, για να «ντύσει» την επόμενη σεζόν την ΑΕΚ, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην εκτόξευση των εσόδων της.