Αυτοί είναι οι θρυλικοί "Ρεντς"!

Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο η Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι για να την αμφισβητήσει παίρνοντας την νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς της φάσης των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι θρυλικοί "Ρεντς" απέδειξαν ότι ο νόμος του Άνφιλντ είναι απαράβατος και με ένα 20λεπτο "φωτιά" έκαναν "φύλλο και φτερό" την άμυνα των "Σίτιζενς".
Τις διαθέσεις των παικτών του Κλοπ έδειξε αρχικά ο Μο Σαλάχ όταν άνοιξε το σκορ στο 12ο κιόλας λεπτό, ενώ στο 21ο ο Τσάμπερλεϊν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Λίβερπουλ. Το πάρτι ολοκλήρωσε ο Μανέ με κεφαλιά στο 31'.
Φυσικά εκτός από την παράσταση του Κλοπ εντός των τεσσάρων γραμμών, παράσταση έδωσαν και οι φίλοι της ομάδας καθώς η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στις κερκίδες ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστική και μοναδική στο είδος της.
Οι συνθέσεις:
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν (85' Μορένο), Μανέ, Σαλάχ (53' Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο (71' Σολάνκε).
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Ντε Μπρούιν, Γκουντογκάν (57' Στέρλινγκ), Σανέ, Ζέσους.