"Χρυσή" νίκη του Απόλλωνα στα Γιάννινα

"Χρυσή" νίκη πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ, καθώς επικράτησε με 0-1 για την αναβληθείσα αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.
Σκόρερ της συνάντησης ο Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες στο 32ο λεπτό, ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο φορούσε την φανέλα του ΠΑΣ και - προς τιμήν του - δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Στην αναμέτρηση αυτή ο ΠΑΣ αντιμετώπισε και άλλους "πρώην" τους Τσουκαλά, Στάθη, Μενδρινό και Παράσχο.
Παρότι οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη. Ο Πέδρο Κόντε στο πέναλτι που εκτέλεσε και είχε κερδίσει ο Μιχαήλ (το πρώτο για τον ΠΑΣ μετά από 29 ματς), δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάντερσον στο 30'. Επίσης στο 72' από σέντρα του Κόντε, ο Μανθάτης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος... είδε τον Χαλκιαδάκη να κάνει φάουλ στον Στάθη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας (78' Τσικάρσκι), Λίλα, Γιάκος (74' Χέλκβιστ), Μανθάτης, Βιδάλ (46' λ. τρ. Νικολιάς), Χαλκιαδάκης, Κόντε.
Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Χουάρες (79' Μενδρινός), Τσουκαλάς, Κονέ, Αλμπάνης (83' Στόουκς), Ελμπάζ (75' Κούρος).

* Την επόμενη αγωνιστική (15/04, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη.