Θρήνος στην Ιταλία!

Θρήνος στο Ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς σήμερα "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 31 ετών ο Αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.
Ο διεθνής μπακ βρισκόταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ούντινε για τον αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό του ξενοδοχείου ανησύχησε τους συμπαίχτες τους. Μόλις τον αναζήτησαν στο δωμάτιό του διαπίστωσαν τον θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα προήλθε από ανακοπή καρδιάς.
Όπως είναι φυσικό ο σημερινός αγώνας με την Ουντινέζε δεν θα πραγματοποιηθεί όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Serie A, καθώς αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική.
Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας...

Η ανακοίνωση των "Βιόλα" αναφέρει: «Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ».

Ο Αστόρι γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1987. Ο διεθνής Ιταλός στόπερ άρχισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική Ποντίσολα, στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «Ροσονέρι». Το 2008 μεταγράφηκε στην Κάλιαρι, με την οποία είχε 174 συμμετοχές. Τη σεζόν 2014-15 μετακόμισε στη Ρόμα αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Μανωλά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των «Τζιαλορόσι». Στη Φιορεντίνα αγωνίστηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2015-16 και κατόπιν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Ο Θεός να τον αναπαύσει...