Μίλαν-Γιουβέντους στον τελικό του Κόπα Ιτάλια!

Μίλαν-Γιουβέντους θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ιταλίας, καθώς οι "Ροσονέρι" νίκησαν 4-5 την Λάτσιο στα πέναλτι και θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που απέκλεισε την Αταλάντα.
Τα πρώτα 90' στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολίμπικο αλλά και η παράταση, έληξαν χωρίς σκορ και σε συνδυασμό με το 0-0 του Μιλάνο, οδήγησαν την συνάντηση στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Θωμάς Στρακόσια απέκρουσε τα πέναλτι των Ρικάρντο Ροντρίγκεθ και Ρικάρντο Μοντολίβο (τα πρώτα των φιλοξενούμενων), αλλά και ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα απέκρουσε αυτά των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Λούκας Λέιβα (αμέσως μετά τις αποκρούσεις του Στρακόσια).
Ακολούθησαν από 4 εύστοχα πέναλτι και για τις δύο ομάδες. Στο 7ο πέναλτι ήταν μοιραίος ο Λουίζ Φελίπε για τους γηπεδούχους, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ και εν συνεχεία ο Ρομανιόλι ευστόχησε, στέλνοντας τη Μίλαν στον τελικό. Μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα είχε δηλώσει οπαδός της Λάτσιο (προέρχεται απ' τις ακαδημίες της Ρόμα) και έτσι όταν σκόραρε δεν πανηγύρισε!