Πέδρο Κόντε τελεία και παύλα!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σημαντική νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 0-3 για την 22η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Ο Ισπανός εκτελεστής πέτυχε δύο τέρματα (47', 51') φτάνοντας τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα και ενίσχυσε την φετινή του υποψηφιότητα για την θέση του πρώτου σκόρερ στη σεζόν, ενώ και με το τέρμα του Μπέριου στο 86' ο ΠΑΣ ενίσχυσε κι αυτός την φετινή υποψηφιότητα για πεντάδα. Στον αντίποδα ο Πλατανιάς παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, δείχνοντας ότι πάρα πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι Γιαννιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες (Μπετρά δοκάρι, Αποστολόπουλος, Κόντε) για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (76' Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58' Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49' Κασάλιτσα), Πετρόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76' Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71' Νικολιάς), Βιδάλ, Χαλκιαδάκης (58' Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

* Την επόμενη αγωνιστική (24/02, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό.