Κράζουν Νεϊμάρ οι οπαδοί, φευγάτος από την Παρί ΣΖ!

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών γίνεται όλο και πιό συχνά ο Νεϊμάρ από τους οπαδούς της Παρί Σεν-Ζερμέν!
Οι δηλώσεις του κατά καιρούς, αλλά και η προβληματική του συμπεριφορά και τα προβλήματα που δημιουργούσε από την πρώτη μέρα που πήγε στην Γαλλική ομάδα έχουν κάνει το κλίμα πολύ βαρύ για τον Βραζιλιάνο.
Τελευταίο παράδειγμα είναι πως κατάφερε να τον αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της Παρί Σεν-Ζερμέν στο πρόσφατο ματς με την Ντιζόν, παρότι είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Σε αυτήν την αναμέτρηση δεν έδωσε την μπάλα στον Καβάνι, έτσι ώστε να πετύχει ένα ιστορικό γκολ (έφτασε τον Ιμπραΐμοβιτς και θέλει ένα γκολ ακόμη για να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου).
Αυτός στο τέλος του αγώνα πήρε την μπάλα από τον διαιτητή και έφυγε σκυθρωπός, αφήνοντας τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίζουν.
Μία μέρα μετά ο Νεϊμάρ πήγε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι και ο τρόπος που τον κοιτούσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δείχνει πως ίσως και αυτός να είναι εκνευρισμένος μαζί του.
Από το βράδυ της Τρίτης έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος φημολογίας στον πλανήτη περί φυγής του Νεϊμάρ, καθώς η "L' Equipe" έγραψε πόσο ενοχλημένος είναι ο Βραζιλιάνος από τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του.
Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 25άχρονος έχει κουραστεί στην Γαλλία και πως ήδη έχει πάρει την απόφαση να φύγει απ' την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία το καλοκαίρι έδωσε 222.000.000 ευρώ στην Μπαρσελόνα για να τον αποκτήσει, σπάζοντας φυσικά κάθε ρεκόρ δαπάνης.
ΠΗΓΗ: L' Equipe Francois Mori Thibault Camus