Η ξεφτίλα του αιώνα! Η Λεγκανές πέταξε έξω την Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Ρεάλ Μαδρίτης! Η Λεγκανές ανέτρεψε την ήττα του πρώτου ματς και με επικό διπλό στο Μπερναμπέου (1-2) ξεφτίλισε την ομάδα του Ζιντάν μου έμεινε εκτός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Μετά το πρωτάθλημα και το Copa del Rey έκανε «φτερά» για τη Ρεάλ! Το δημιούργημα του Ζιντάν, είδε τη Λεγκανές να ανατρέπει μέσα στο Μπερναμπέου την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα και με το μεγάλο «διπλό» (1-2) να γίνεται η ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
Για ακόμη ένα παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολύ κακό πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Εράσο και κατάφεραν να μπουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Οι «Μερένγκες» κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μπενζεμά νίκησε τον Σαμπανιέ (47’). Το νερό όμως δεν μπήκε στο αυλάκι. Η Λεγκανές κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Γκάμπριελ ύστερα από κόρνερ και έβαλε φωτιά στην πρόκριση. Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε στο φινάλε όμως ο γκολκίπερ της Λεγκανές ήταν σε ετοιμότητα στις προσπάθειες των Μπενζεμά και Ράμος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μέσα στο «Μπερναμπέου» μια ιστορική πρόκριση.
Για 58 λεπτά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος είχε καλή παρουσία. Ο Έλληνας στόπερ αντικαταστάθηκε από τον Μαντοβάνι λόγω προβλήματος τραυματισμού.
ΠΗΓΗ: Σπορ FM