Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος! Τεράστια επιτυχία τόσο για τον 20χρονο αμυντικό, όσο και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, πράγμα σπάνιο για Ελληνική ομάδα να παραχωρεί παίκτη της σε ομάδα τέτοιου βεληνεκούς!
Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις των "Κανονιέρηδων" μαζί με τον Αρσέν Βενγκέρ. Για την πώληση του Μαυροπάνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε στα ταμεία του το ποσό των 2.1 εκατ. ευρώ. Για την ώρα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο Μαυροπάνος θα παραμείνει στην Άρσεναλ ή θα δοθεί δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης.
Η επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Ο νεαρός έλληνας αμυντικός Κωνσταντίνος Μαυροπάνος υπέγραψε για εμάς. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ από τη στιγμή που μπήκε στην πρώτη ομάδα.
Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Κωνσταντίνο στο κλαμπ και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέροντας: «Ζήσε το όνειρό σου Ντίνο»:

«Και επίσημα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου από την ομάδα μας, σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες παγκοσμίως.
Η Arsenal από σήμερα έκανε δικό της τον δικό μας αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και πλέον και επίσημα είναι ανακοινώσιμο.
Εμείς θα ευχηθούμε ότι καλύτερο στην λαμπρή πορεία του Ντίνου και θα τον στηρίζουμε πάντοτε, όπως κάναμε και από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας.
Ζήσε το όνειρο σου Ντίνο…».