Πετράκης: «Μας πληγώνει το αποτέλεσμα, θα βρούμε τη λύση να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χθες με την Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλος και παρότι σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Κάτι που συνέβη για τρίτη συνεχόμενη φορά.
Ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είναι κάτι που πρέπει να ψάξει ο ίδιος για να βρει τι φταίει.
«Σήμερα είχαμε ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ και εμένα και τους παίκτες και γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζουμε στην έδρα μας και γιατί ένας λόγος παραπάνω πιστεύω κατά διαστήματα η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή, ιδιαίτερα στη δημιουργία. Χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει κάποιες ευκαιρίες και δυστυχώς από μια αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση. Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί πάρα πολύ.
Σίγουρα στεναχωρεί και τον κόσμο, αλλά αυτό που θέλω να πω και να καταθέσω είναι ότι η ομάδα αυτή έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια προσδοκίες και δικαιολογημένα είναι στενοχωρημένος ο κόσμος. Εγώ και οι παίκτες μου είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της προσπάθειας. Σίγουρα κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο και είναι υποχρέωση δική μου να ψάξω και να βρω την αιτία που καμιά φορά δεν είναι εύκολο να τη βρούμε, γιατί συμβαίνει αυτό στα τελευταία παιχνίδια, ενώ είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο να μην μπορούμε να κερδίσουμε.
Για το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τον συγχρονισμό και στην άμυνα και στην επίθεση που θέλουμε σαν ομάδα, αλλά κάναμε δυο τρεις ευκαιρίες μέσα από πολύ καλή συνεργασία, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που αν εξαιρέσουμε δύο περιπτώσεις που πήγαν να γίνουν απειλητικοί, χωρίς όμως να υπάρχουν καθαρές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε κατά κράτος, κάναμε καθαρές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας πληγώνει για όλα αυτά που είπα. Αυτό είναι στο παρελθόν δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω, πάντα κοιτάζουμε μπροστά και θα βρούμε τη λύση να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε» δήλωσε χαρακτηριστικά.