Κολοβέτσιος: "Όλη η Ελλάδα μας έχει του κλώτσου και του μπάτσου"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο μετά το κάζο του Παναθηναϊκού στην Τούμπα: "Όλη η Ελλάδα μας έχει του κλώτσου και του μπάτσου. Απλά ντροπή, γκολ για παιδική χαρά. Εμείς φταίμε, όχι ο Ουζουνίδης".

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού δήλωσε αρχικά: "Για μένα σήμερα είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε, το σκορ, η εμφάνιση, όλα. Είναι μεγάλη ντροπή για τον Παναθηναϊκό πρώτα απ' όλα και μετά για μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τώρα τι πήγε στραβά, όλα πήγαν στραβά.
Δυστυχώς δε φανήκαμε καθόλου απειλητικοί, καθόλου ανταγωνιστικοί στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι φταίει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φταίμε εμείς καθαρά, δε φταίει κανένας προπονητής. Εμείς πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό, εμείς πρέπει να βάλουμε την ψυχή γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν εγωισμό και ψυχή πρώτα απ' όλα. Σήμερα ούτε αυτό δεν είχαμε, οπότε δεν πιστεύω ότι φταίει κανένας προπονητής. Καθαρά οι παίκτες φταίνε".

Για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ:
"Έγινε από πλάγιο, έκανε μια κίνηση ο Πέλκας, πήρε ανενόχλητος την μπάλα, μπήκε μόνος του, έκανε το 2-0, ακόμα και γι' αυτό το γκολ είναι για παιδική χαρά. Να πω ότι θα τρώγαμε ένα σουτ ή έναν συνδυασμό, κάτι καλό από τον αντίπαλο, να πω 'ναι'. Αλλά αυτό ήταν ντροπή".

Για το αν κάποιοι συμπαίκτες του έχουν αδειάσει ψυχολογικά:
"Δεν ξέρω αν έχουν αδειάσει κάποιοι παίκτες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί αυτό το πράγμα που παρουσιάζουμε δεν είναι καθόλου εικόνα επαγγελματικής ομάδας και δεν είναι εικόνα του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς έχουμε έρθει στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό, αυτό που έγινε σήμερα στην Τούμπα, δεν πρέπει να ξαναγίνει, η αγωνιστική συμπεριφορά.
Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό, όλη η Ελλάδα μας έχει του κλώτσου και του μπάτσου κι εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει, πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, πρέπει να τα βρούμε, τουλάχιστον να μπαίνουμε παθιασμένοι μέσα στο παιχνίδι, να παίζουμε για τη φανέλα".

Για το πώς αισθάνονται οι Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού για τα συνθήματα των αντίπαλων οπαδών για τη Β' Εθνική:
"Όπως είπα, είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή να ακούγεται αυτό για τον Παναθηναϊκό, για μια ομάδα που έχει καταφέρει τόσα πολλά στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Είναι ντροπή να ακούς τους φιλάθλους όπου πηγαίνεις να σου λένε συνθήματα για τη Β' Εθνική. Τι να πω; Εγώ προσωπικά ντρέπομαι".

Για το αν ρεαλιστικά υπάρχει φόβος για υποβιβασμό:
"Ρεαλιστικά δεν υπάρχει φόβος, αλλά δε θα' πρεπε καθόλου να είμαστε σ' αυτή τη θέση εννοείται. Είναι κρίμα από τον Θεό να είμαστε σε αυτή τη θέση. Μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, δεν το κάναμε, ελπίζω να σηκώσουμε κεφάλι όσο το δυνατόν νωρίτερα και να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει".

Για το αν οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Ουζουνίδη:
"Όπως είπα και πριν, δε θεωρώ ότι είναι θέμα προπονητή. Ειδικά το σημερινό δεν είναι θέμα προπονητή. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν ψυχή πρώτα απ' όλα και θέλουν προσωπικότητα. Εμείς δεν είχαμε τίποτα απ' αυτά σήμερα. Δε μας φταίει ο προπονητής, εμείς φταίμε καθαρά. Τώρα ο κόουτς έχουν πέσει όλα πάνω του, το ξέρει, το βλέπει όλος ο κόσμος ότι έχει πάρει πάρα πολλές ευθύνες, ελπίζω να μείνει γιατί για μένα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος".
ΠΗΓΗ: sport24.gr