Βγήκαν μπροστά Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης

Την ώρα που ο Μίκαελ Σκίμπε ρίχνει τις ευθύνες για την συντριβή στους παίκτες, οι αρχηγοί της Εθνικής παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους! 
Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης μίλησαν στους συμπαίκτες τους μετά το ματς με την Κροατία, θέλοντας να στείλουν ενωτικό μήνυμα για την συνέχεια.
Σε δύσκολες βραδιές όπως αυτή με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, χρειάζεται να βγουν μπροστά οι παλιές καραβάνες, αυτοί που έχουν λόγο και μπορούν να ηγηθούν και να δώσουν το... στίγμα για την επόμενη μέρα. Τέτοιοι παίκτες είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι μίλησαν στους συμπαίκτες τους μετά το 4-1 στο "Maksimir", βλέποντας κατεβασμένα κεφάλια.
Ο "Πάπα" τούς είπε πως πρέπει όλοι να συνέλθουν, να βγάλουν ελληνική ψυχή το βράδυ της Κυριακής (12/11, 21:45), να πάρουν το ματς με την Κροατία ως υποχρέωση στους ίδιους και στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Να παίξουν για το γόητρό τους και να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν όλο αυτό το διάστημα. Να σηκώσουν όλοι ανάστημα και να τα δώσουν όλα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο "Τόρο", ο οποίος ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας και από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους, που έχει ζήσει πολλές καταστάσεις, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα πως πρέπει όλοι να συνεχίσουν δυνατά, να μην τα παρατήσουν και να μείνουν ενωμένοι για το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
(Με πληροφορίες από sport24.gr)