Σοκ στην Εθνική με Μανωλά, τον τιμώρησε η ΦΙΦΑ!

Σοκ στην Εθνική ομάδα με τον Κώστα Μανωλά, καθώς η ΦΙΦΑ τον τιμώρησε και δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ!
Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία τιμώρησε τον διεθνή άσο με μία αγωνιστική, για παραβίαση του Fair Play με αποτέλεσμα να χάσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ την επόμενη Πέμπτη 09/11.
Ο Μανωλάς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κύπρο στο ΓΣΠ, προκειμένου να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο ματς με το Γιβραλτάρ και να μην έχει πρόβλημα καρτών στα μπαράζ.
Ωστόσο, η ΦΙΦΑ έκρινε ότι η πράξη αυτή παραβιάζει του κανόνες του Fair play και του επέβαλλε τιμωρία μίας αγωνιστικής, θέτοντάς τον εκτός για την αναμέτρηση με τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ, μια ποινή η οποία μάλιστα δεν είναι εφέσιμη. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί".