Κόντε και Γιάκος "καθάρισαν" για τον ΠΑΣ

Ο νόμος του ΠΑΣ Γιάννινα ίσχυσε στους "Ζωσιμάδες" το από του Σαββάτου. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" υποδέχτηκε την Κασσιόπη για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της οποίας επικράτησε με 2-1.
Οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν με τον Παμλίδη στο 72', με τους Γιαννιώτες να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους με τον Πέδρο Κόντε αρχικά στο 76' να κάνει το 1-1 (μετά από ενέργεια του Ναδάλες) και τον Ευριπίδη Γιάκο με κεραυνό έξω από την περιοχή στο 82' να δίνει την νίκη στους γηπεδούχους. Ο υψηλόσωμος άσος ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς όχι μόνο για το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε και έδωσε τους 3 βαθμούς στον ΠΑΣ αλλά και με την εν γένει παρουσία του.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62' Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (54' Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68' Μανθάτης).
Κασσιόπη (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (79' Κόντος), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60' Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς (87' Ντουαλά), Παμλίδης.

* Την επόμενη αγωνιστική (05/11, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.