Πετράκης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την αναμέτρηση:
«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα κάναμε καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε. Στην πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πέτυχε γκολ, κι αυτό του δημιουργεί κι ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Εν μέρει το γυρίσαμε το ματς. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Αν είχαμε περισσότερη ωριμότητα στο δεύτερο μισό, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι όμως θετικό ότι δεν χάσαμε το ματς απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Να το κρατήσουμε αυτό ως στοιχείο, να είναι οδηγός μας και να έχουμε ποιότητα για να έχουμε και καλή συνέχεια.
Θα έχουμε διαφοροποιήσεις στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης. Με ξέρετε τόσα χρόνια, ότι είναι πάγια τακτική να χρησιμοποιώ παιδιά που δεν έχουν χρόνο στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν είναι τυχαία στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Σχετικά με τους Σολτάνι και Μανθάτη, ξέρετε ότι την επιλογή στις αλλαγές τις καθορίζει το ματς. Δεν τις κάνω για το θεαθήναι. Τη στάση μου την καθορίζει η ροή του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει δόγμα ότι θα παίζουμε 3-5-2 πάντα. Η πράξη θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε».