Παρέμεινε αήττητος ο ΠΑΣ

Αήττητος για τέταρτη αγωνιστική παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-2 στην Τρίπολη, τις ισοπαλίες χωρίς τέρματα με ΑΕΚ εντός και Περιστέρι εκτός έδρας, η ομάδα των Ιωαννίνων αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Πανιώνιο στους "Ζωσιμάδες".
Τα τέρματα της συνάντησης πέτυχε ο Μασούρας στο 49' για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Χαλκιαδάκης στο 57' για τους γηπεδούχους έκανε το τελικό 1-1.
Οι Ηπειρώτες είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Εκτός του τέρματος που σημείωσε ο Χαλκιαδάκης, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Ευριπίδη Γιάκο στο 22' και στο 25', αλλά και τον Μασούρα στο 76'. Η ευκαιρία του Μασούρα στο 83' θεωρείται ως μη γενόμενη, καθώς ο ποδοσφαιριστής των "Κυανέρυθρων" ξεκίνησε από προφανή θέση οφσάιντ.
Πως παρατάχθηκαν οι δύο μονομάχοι:
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (90' Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Λίλα (78' Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (82' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης.
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43' Σαββίδης), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς).
 * Την επόμενη αγωνιστική (24/09, 16:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.