ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…»

Την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε για ακόμη μία Κυριακή η διαιτητική αντιμετώπιση της ομάδας. Η διαιτησία του Τσαμούρη στο σημερινό Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και των βοηθών του, Κουρομπύλια και Ζησιμόπουλου, προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ηπειρώτικου συλλόγου και την εξέφρασαν μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελικό σκορ είναι 3-3 (32' Γιακουμάκης, 40' Κάργας, 51' Σίγκνεβιτς - 9', 58' Κόντε, 11' Τζημόπουλος). Αξιοσημείωτο είναι, ότι προ ημερών και πάλι σε αναμέτρηση εναντίον του Πλατανιά για το Κύπελλο τότε, η διαιτησία είχε αναγκάσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.
"Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά.
Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα - τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.
Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι.
Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα".

Πετράκης: "Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να κερδίσουμε"
Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: "Έγινε ένα παιχνίδι που πραγματικά φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο. Έγινε προσπάθεια απ' όλους τους παίκτες που έπαιξαν. Ήταν ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ. Όλα αυτά έτσι δημιουργούν την εικόνα που είπα, ότι ήταν σπουδαίο ματς. Αν κάνουμε μία αποτίμηση του αγώνα, νομίζω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι άδικο για εμάς. Βάσει της εικόνας και των ευκαιριών δικαιούμασταν να το κερδίσουμε. Αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα, θα μας επιστραφεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι αρκεί να είμαστε με αυτή τη νοοτροπία και με αυτή τη στάση.
Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τον χαρακτήρα που έδειξαν και το πώς αντέδρασαν όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Αυτά είναι στοιχεία που ανεβάζουν το παιχνίδι της ομάδας, αρκεί να τα κατοχυρώσουμε και να τα κάνουμε κτήμα μας".
Για την εικόνα του αγώνα δήλωσε: "Εμείς νομίζω ότι κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες μέσω από συνεργασίες και παραγωγικό παιχνίδι. Τα τρία γκολ του Πλατανιά προήλθαν από στημένα. Το τρίτο γκολ έγινε από δικό μας στημένο. Αν θυμάμαι καλά, έκανε άλλη μία ευκαιρία σε ροή παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε άλλες ευκαιρίες. Αν δείτε τι ευκαιρίες κάναμε εμείς και με ποιον τρόπο, θα επιβεβαιωθεί αυτό που είπα, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ και είναι καλά οργανωμένη. Αυτό ενισχύει την εικόνα που είχαμε. Ο Πλατανιάς είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα".