Ειρωνεία για Μάρκο Σίλβα και ελληνικό ποδόσφαιρο στο Sky Sports!

Δεν πρόλαβε να πάει στην Αγγλία και ήδη έγινε αντικείμενο συζήτησης. Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να διχάζει το Sky Sports -που ειρωνεύτηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Αντικείμενο συζήτησης και… διχασμού έγινε στο πάνελ του Sky Sports ο Μάρκο Σίλβα.
Ο Πολ Μέρσον εξέφρασε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι η Χαλ επέλεξε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να τη διατηρήσει στην Premier League, μιλώντας ειρωνικά για το ότι ο 39χρονος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.
«Και εγώ θα μπορούσα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, χωρίς πλάκα», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. «Το έχουν κερδίσει 107 φορές σε 106 χρόνια. Γιατί πρέπει πάντα να είναι ξένος ο προπονητής; Δεν έχω τίποτα με τους ξένους προπονητές. Ο Κλοπ, ο Γκουαρδιόλα, είναι τοπ. Αλλά τι παραπάνω έχει εκείνος από τον Γκάρι Ράουετ;», συμπλήρωσε.
Ο Τζεφ Στέλινγκ, ωστόσο, υπογράμμισε ότι ο Σίλβα είχε 17 σερί νίκες με τον Ολυμπιακό, προκαλώντας νέα αντίδραση του Μέρσον και… καρφιά για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα έπρεπε να σε νοιάζει η ποιότητα του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Ρώτησε κόσμο, αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να μου πεις με ποιον θα παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες, γιατί δεν βγάζουν πρόγραμμα. Εκεί φτιάχνουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μήνα με το μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».
Ιδού και το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: Σπορ FM