Ο Ρονάλντο διδάσκει ήθος αποκαλώντας "πουτ..ας γιό" τον Ζιντάν

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» εκεί στην Μαδρίτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προφανώς δεν δέχεται να γίνεται αλλαγή, φρόντισε να «λούσει» με χυδαίες ύβρεις τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο είχε έντονο διάλογο και στα αποδυτήρια. Συνέχισε «CR7», δίδαξε ήθος όπως εσύ ξέρεις!
Το τηλεοπτικό δίκτυο «Cuatro», παρ’ ότι αρέσκεται στην προπαγάνδα υπέρ της Ρεάλ, λειτούργησε δημοσιογραφικά και αποκάλυψε τις βρισιές του Πορτογάλου, την ώρα που κάθονταν στον πάγκο, όταν ο «Ζιζού» τόλμησε να τον κάνει αλλαγή, ενώ η Ρεάλ προηγούνταν της Λας Πάλμας, η οποία κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει (2-2), επιτρέποντας στην Μπάρσα να μειώσει στο -1 την βαθμολογική απόσταση από τους Μαδριλένους.
«Foda-se» ήτοι «άντε γα…σου» στα πορτογαλικά έλεγε ο Κριστιάνο ενώ παρακολουθούσε το ματς από τον πάγκο, όπου φάνηκε επίσης να λέει «η πουτ… η μάνα σου».
«Ήρεμα, όλα καλά» του είπε ο Χαβιέρ – Γαρθία Κόιγ, ο οποίος εκτέλεσε χρέη γενικού αρχηγού εν τη απουσία του τιμωρημένου Τσέντο, αλλά ο Κριστιάνο δεν άκουγε τίποτα και κανέναν και συνέχιζε το… λιβάνισμα.
Στα αποδυτήρια, μάλιστα, του ζήτησε εξηγήσεις. «Είμαι απογοητευμένος μαζί σου» είπε ο Ρονάλντο στον Ζιντάν ο οποίος, απολύτως φυσιολογικά, του απάντησε: «Ήρεμα Κρις, χρειαζόσουν ξεκούραση (σ.σ. ο Πορτογάλος ήταν τραγικός στο ματς), θα παίξεις τα 90 λεπτά κόντρα στη Ντόρτμουντ».
Στα αποδυτήρια της Ρεάλ επικρατούσε νεκρική σιγή και ο Σέρχιο Ράμος, λειτουργώντας σωστά ως αρχηγός, είπε στον Κριστιάνο ότι «δεν έγινε κάτι». Είναι δεδομένο, πάντως, ότι ο «CR7» θα είναι έτσι μέχρι να αρχίσει να σκοράρει (έχει ένα γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές, η χειρότερή του επίδοση με την φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης), αφού αυτό τον «καίει» πρωτίστως και όχι τόσο το καλό της ομάδας του…
Το περιστατικό, μάλιστα, δεν τελείωσε εκεί, αφού ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ πληροφορήθηκε την τσατίλα του Πορτογάλου και του έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα στο κινητό. Η απάντηση του Κριστιάνο; «Έτσι όχι, δεν πάμε καλά»!
* Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το Blaugrana.gr, συνεργάτη του Campion.gr.